Anasayfa / Genel / ANTALYALI MUHTARLAR BEĞENDİ

ANTALYALI MUHTARLAR BEĞENDİ

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve yönetimi, Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasını gezdi. Sivas Belediyesinin bazı hizmetlerini yerinde görmek için bir dizi ziyaret düzenleyen Antalyalı muhtarlar, bu kapsamda Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan ve beraberindeki muhtarlar ile birlikte Hayat Ağacı Derneğini gezdi.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, misafirlere eşlik ederek, Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik ve diğer reyonlarında Hayat Ağacı Derneğinin yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgi verdi.

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Hayat Ağacı Derneği gibi bir sosyal yardım kuruluşunu Sivas’ta görmekten dolayı memnuniyetini belirterek, burada ihtiyaç sahiplerine gıdadan-giyime, temizlik ürünlerinden zücaciye kadar eksiklerini karşılama imkânı sağlandığını söyledi.

Antalya’da Sivas’taki gibi kapsamlı bir yardım kuruluşu olmadığını belirten Nazif Alp, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde ve bağışlarıyla yardımların düzenli olarak devam etmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.