Anasayfa / Genel / ÇOCUK KIYAFETİ BAĞIŞLADI

ÇOCUK KIYAFETİ BAĞIŞLADI

İstanbul’da yaşayan Sivaslı işadamı-hemşerimiz Erdoğan Bozatlı, önceki gönderdiği yardımlara bir yenisini daha ekleyerek Hayat Ağacı Derneğine 32 çuval muhtelif çocuk kıyafeti bağışladı.

Sivas’ta geçtiğimiz günlerde Hayat Ağacı Derneğini ziyaret eden ve burada çocuk kıyafeti eksiği olduğunu öğrenen Bozatlı, ziyaretinden kısa süre sonra 32 çuval çocuk kıyafeti gönderdi.

Aynı zamanda Sivasspor Kulübü Başkan Yardımcısı işadamı Bozatlı’nın gönderdiği bazı kıyafetlerde Sivas plakası olan 58 numarası dikkat çekiyor. Erdoğan Bozatlı’nın bağışını Sivas’taki aile dostu Metin Torunoğlu Hayat Ağacı Derneği’ne teslim etti.

İşadamı Metin Torunoğlu, hemşerimiz Erdoğan Bozatlı’nın her yıl kışlık ve yazlık olmak üzere Hayat Ağacı Derneğine kıyafet bağışladığını belirterek, son olarak çocuklara yönelik 2555 adet giyecek gönderdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Hayat Ağacı Derneği idareci ve personeli ile birlikte şimdiye kadar yardım faaliyetlerinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Metin Torunoğlu, il dışında yaşayan diğer Sivaslı işadamlarını da Gıda Bankasına yardım etmeye teşvik etmek gerektiğini söyledi

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, geçen hafta Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etmesinin ardından Gıda Bankasındaki ihtiyaca göre çocuk kıyafeti gönderen Erdoğan Bozatlı’nın, hem Sivas’ta hem de Suşehri’ndeki vakıf aracılığı ile yardım faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Hayat Ağacı Derneğinin, büyük bir hassasiyetle veren el ile alan eli buluşturduğunu belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, hemşerimiz Erdoğan Bozatlı ile beraber buraya katkı sağlayan Sivaslı hayır sahiplerine teşekkür etti.

Diğer yandan 2555 çocuk kıyafeti; yarım balıkçı sweat, fermuarlı kapşonlu polar, V yaka sweat, şişme mont, çocuk ve kaşe mont,kız ve erkek eşofman takımı ile yazlık t-shirtten oluşuyor.