Anasayfa / Genel / YARDIM ETMEYE DAVET ETTİ

YARDIM ETMEYE DAVET ETTİ

İstanbul’da yaşayan hemşerimiz-Sivaslı işadamı Erdoğan Bozatlı, hayır sahiplerini Hayat Ağacı Derneğine yardım etmeye davet etti. Aynı zamanda Sivasspor Kulübü Başkan Yardımcısı olan Bozatlı, Sivas ziyaretinde hayır sahiplerinin katkıları ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan Hayat Ağacı Derneğini gezdi.

Hayat Ağacı Derneğine her yıl bir kamyon kışlık ve yazlık kıyafet göndererek-destek olan hemşerimiz-işadamı Erdoğan Bozatlı, Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve işadamı Metin Torunoğlu ile birlikte Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasının, gıda-giyim ve diğer bölümlerini yerinde gördü.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, ziyarette misafirlere eşlik ederek, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Buraya uzun yıllar destek olan işadamı Erdoğan Bozatlı’nın ziyareti sebebiyle memnuniyetini ifade eden Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, işadamı hemşerimiz ile birlikte Gıda Bankasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ziyarete katılan işadamı Metin Torunoğlu, Gıda Bankasının, “veren el ile alan eli buluşturan” Türkiye’de örnek bir proje olduğunu belirterek, Sivaslıların Hayat Ağacı Derneğine katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Hayat Ağacı Derneğinin, “veren el ile alan elin birbirini görmediği” hassas bir sistem ile yardım faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Gıda Bankasını örnek gösterdiğini söyledi.

Sivaslı işadamı Erdoğan Bozatlı, Hayat Ağacı Derneğini yerinde görmekten dolayı memnuniyetini belirterek, buranın sistemli ve düzenli bir şekilde faaliyet gösterdiğini söyledi. Sivaslıları ve işadamlarını Hayat Ağacı Derneğine katkı sağlamaya davet eden Bozatlı

, Gıda Bankasına emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.