Anasayfa / Genel / YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Hayat Ağacı Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Belediye Başkan Yardımcıları Kayhan Işık ve Ahmet Duman ile dernek üyelerinin katıldığı toplantıda, Hayat Ağacı Derneği yeni yönetim kurulu başkanı ve üyeleri seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulu belirlendi.

Hayat Ağacı Derneği Olağanüstü Genel Kurulunda gündem maddeleri görüşüldü. Belediye eski başkan yardımcısı Ahmet Özaydın, yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu. 

Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Divan kuruluna verilen tek listeden oluşan önergede, asil ve yedek üyeler tespit edildi. 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, genel kurulda oy birliği ile Hayat Ağacı Derneği yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman’ın da olduğu listede 11 asil, 11 yedek üye belirlendi. Toplantı, dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

Hayat Ağacı Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısının son bölümünde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman

, önceki dönem yöneticileri ile dernekte vazife alan, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.