Anasayfa / Genel / BAĞIŞ YAPMAYA ÇAĞIRDI

BAĞIŞ YAPMAYA ÇAĞIRDI

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ile birlikte Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti.

Başkan Bilgin

, Hayat Ağacı Derneğinin sosyal yardım faaliyetleri ile ilgili Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ve Gıda Bankası Koordinatörü Emrullah Ünal ile bir süre görüştü.

Hayat Ağacı Derneğinin, hayır sahiplerinin bağışlarını Gıda Bankası vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine market ortamında ulaştırdığını ifade eden Başkan Hilmi Bilgin, veren el ile alan eli buluşturulmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyasının bu yıl da devam edeceğini belirten Başkan Hilmi Bilgin, bir kurban hisse bedelinin 1350 TL olduğunu, 11 Temmuz’da başlayan müracaatların 7 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Kurban hissesi bağışlayanlara, bayramın 2. gününden itibaren 5 kg kemiksiz pay verileceğini ifade eden Başkan Hilmi Bilgin, hayır sahiplerinin hisse bağışları sayesinde ihtiyaç sahiplerinin Gıda Bankasından yaptıkları alışveriş limitlerinin dışında her ay et alabildiğini ifade etti.

Hayır sahiplerini Hayat Ağacı Derneğine kurban hissesi bağışlamaya davet eden Başkan Hilmi Bilgin, şimdiye kadar bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine Gıda Bankasından alışveriş imkanı sağlayan bağışçılara teşekkür etti.

Diğer yandan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri için bir Kurban Hissesini Hayat Ağacı Derneğine bağışladı.