Anasayfa / Genel / YOĞUN MESAİ YAPTIK

YOĞUN MESAİ YAPTIK

Hayat Ağacı Derneği

, bayrama günler kalası, gerek il içinden gerek il dışından hayır sahiplerinin bağışladığı fitreleri hak sahiplerine ulaştırmak için büyük çaba sarf etti.

Kurumsal ve güvenilir yapısı ile fitre bağışında öncelikli tercih edilen yerlerden biri olan Hayat Ağacı Derneği, bunları ihtiyaç sahiplerine adil şekilde dağıtmak için titizlik gösterdi.

Hayat Ağacı Derneğinde görevli idareci ve personel, resmi tatil olmasına rağmen özellikle Cumartesi, Pazar ve Arife gününde de mesai yaptı.

Tatil olmasına rağmen bir taraftan kurban bağışları kabul edildi. Diğer taraftan hayır sahiplerinin bağışladığı fitrelerin, ihtiyaç sahiplerine bayramdan önce ulaştırılması için gayret edildi.

Burada sicil kaydı bulunan ve yardım almaya uygun olan kimi ihtiyaç sahipleri, dernek merkezine davet edildi. Telefondan ulaşılamayan bazı kimselerin fitreleri ise evlerine kadar teslim edildi.

Hayat Ağacı Derneğinde aylık devam eden gıda alışverişinin yanı sıra, Ramazan ayında bağışlanan fitreler, ihtiyaç sahiplerinin bayram öncesinde yüzünü güldürdü.

Bu vesile ile Hayat Ağacı Derneğine bağışları ile katkı sağlayan bütün hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz.