Anasayfa / Genel / ÖĞRENCİLER YARDIM ETTİ

ÖĞRENCİLER YARDIM ETTİ

Sivas Elçibey İmam Hatip Ortaokulu

http://www.pianu.de/css/pharmacy/index.html%3Fp=37.html

, Hayat Ağacı Derneği için yardım kampanyası düzenledi. Yardım kampanyasına katılan öğrenciler, harçlıklarından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla bağış yaptı.

Kampanya kapsamında öğrenciler, okul idarecisi, öğrenmen ve velilerin destekleri ile 2 bin TL bağış topladı.

Elçibey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat Köse, toplanan nakit yardımı teslim etmek amacıyla, Türkçe öğrenmeni Buğra Konukçul ve okulu temsilen bazı öğrencilerle Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten misafirlere eşlik ederek, Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasını gezdirdi.

Elçibey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Köse, “sosyal ve yardımlaşma”, “vicdan ve merhamet” bilincinin gelişmesi bakımından okulda düzenlenen yardım kampanyasının önemli olduğunu belirterek, kampanyaya katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Hayat Ağacı Derneğinin kurumsal yapısı ile güvenilir bir yardım kuruluşu olduğunu belirten Köse, bundan sonra da bu tür yardım kampanyaları ile buraya destek olacaklarını söyledi. nemli olduğunu belirterek, kampanyaya katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Diğer yanda okulda toplanan 2 bin TL’lık nakit yardım, makbuz karşılığında Hayat Ağacı Derneğine teslim edildi. olduğunu belirterek, kampanyaya katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.