Anasayfa / Genel / İFTAR BAĞIŞI 12 TL…

İFTAR BAĞIŞI 12 TL…

Ramazan ayı sebebiyle her yıl olduğu gibi yine bu yıl da Buruciye Medresesi yanında iftar çadırı kuruldu.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile organize edilen iftar çadırında iftar vaktinde en az 2500 kişilik ücretsiz iftar yemeği veriliyor. 4 çeşitten oluşan iftar yemekleri, Ramazan ayı süresince devam edecek.

Oruçlu olup ta yolda kalmış olanlar, evine yetişemeyenler, öğrenciler ve isteyen herkesin katılabileceği iftar çadırı vesilesi ile Ramazan ayının manevi havası yaşanacak.

İftar Çadırının masraflarını her yıl olduğu gibi yine bu yıl da hayır sahibi esnaf, işadamı ve vatandaşlarımızın katkıları ile karşılanıyor.

İftar yemeklerinin hazırlanmasına

, “Çorbada benim de tuzum olsun” düşüncesiyle katılmak isteyenler hayır sahipleri, Ramazan süresince şehrimizin muhtelif yerlerinde Hayat Ağacı Derneği Bağış Kabul Merkezlerine bağış yapabilecek.

Bu yıl bir kişilik iftar bağış bedeli 12 TL olarak belirlendi. İsteyen hayır sahipleri bir kişilik ya da daha fazla kişi sayısı kadar makbuz karşılığında bağış yapabilecek.

Ayrıca kredi kartıyla dernek merkezinde bağış yapabileceği gibi, banka hesaplarına da havale yapmak suretiyle de İftar Çadırı ya da Gıda Bankası için katkı sağlanabilecek.

Kent Meydanı, Kongre Müzesi karşısı, PTT karşısı ve Taşhan yanındaki bağış merkezleri Ramazan süresince açık kalacak.