Anasayfa / Genel / YARDIM EDECEKLER

YARDIM EDECEKLER

Uluslar arası Sosyal Yardım kuruluşu Hasene Derneği temsilcileri Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti. Hasene Derneği Sivas temsilcisi Mahmut Durna, 4 Eylül Mahallesi Muhtarı Numan Kaya ile derneği Danimarka temsilcileri Şeyma Şahan ve Mahmut Şahan Hayat Ağacı Derneğini gezdi.


Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ve Gıda Bankası Koordinatörü Emrullah Ünal, misafirlere eşlik ederek, Hayat Ağacı Derneği ile Gıda Bankasının çalışma yapısı hakkında bilgi verdiler.


Hasene Derneği Danimarka temsilcisi Şeyma Şahan, Hayat Ağacı Derneğinin çalışma yapısı ile ilgili memnuniyetini belirterek, Sivas’ta ihtiyaç sahiplerinin durumunu görmek ve bunu yurt dışındaki gurbetçi hayırseverlere anlatmak amacıyla burada bulunduklarını söyledi.

Hasene Derneği Danimarka temsilcisi Mahmut Şahan ise

, Hasene Derneğinin, Türkiye dahil 55 ülkede yardım dağıtan bir dernek olduğunu söyledi. Hasene Derneği Sivas temsilcisi Mahmut Durna, dernek olarak Sivas’ta Ramazan ayında 500 aileye yardım yapacaklarını belirterek, bunu Hayat Ağacı Derneği ile eşgüdümlü bir şekilde yapmak istediklerini söyledi.

4 Eylül Mahallesi Muhtarı Numan Kaya, Uluslar arası Sosyal Yardım kuruluşu Hasene Derneği temsilcilerinin, Hayat Ağacı Derneğinin çalışma yapısını görmelerini sağlamak amacıyla bir ziyaret düzenlediklerini belirterek, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için eşgüdümlü bir çalışma planladıklarını ifade etti.