Anasayfa / Genel / BİR KURBAN HİSSE BEDELİ 1850 TL

BİR KURBAN HİSSE BEDELİ 1850 TL

Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl bir kurban hisse bedeli tüm masraflar dâhil 1850 TL olarak belirlendi.

Hayır sahipleri, dernek merkezinde makbuz karşılığında ya da banka havalesi ile kurban hissesi bağışlayabilecek. Banka havalesi ile yapılacak bağışlar 16 Temmuza kadar, nakit bağışlar ise 19 Temmuz 2021 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

İsteyen hayır sahipleri, www.hayatder.org sitesindeki Kurban bağışı (Vakıf Katılım Bankası Sivas Şubesi TR85 0021 0000 0001 3572 2000 05) hesabına isim ve telefonlarını yazıp havale yapabilecekler.

Kurban alımları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Veteriner Hekim kontrolünde ve komisyon nezaretinde yapılacak. Ayrıca bağışçılardan isteyenlere 5 kg kemiksiz kurban eti verilecek. Kurban payları, bayramın ikinci gününden itibaren dernek merkezinden teslim edilecek.

Kurban hissesi bağışlayan hayır sahiplerinin

http://bsv-unterkotzau.de/css/ohne/index.html%3Fp=48.html

, dernek merkezi ya da havale yaptıklarında belirttikleri irtibat numaralarından hizmetin işleyişi ilgili bilgilendirme yapılacak.

Kurban kesim yeri ve saati bağışçılara mesaj yolu ile bildirilecek. Kurban kesimleri, kamera kaydına alınacak ve bağışçılara ulaştırılacak.

Hayat Ağacı Derneğine bağışlanan kurban etleri sayesinde Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahipleri, yılın 12 ayında, aldıkları gıda ürünlerinin yanı sıra, limitleri dışında tercihlerine göre kemikli veya kemiksiz kurban eti alabilecekler.