Anasayfa / Genel / YAŞLILARIMIZ DUACI OLUYOR

YAŞLILARIMIZ DUACI OLUYOR

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasından Sivas merkezde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine market ortamında yardım sağlanıyor. Hayır sahiplerinin bağışlarıyla yardıma muhtaç kimseler, Gıda Bankasından, ihtiyaçlılık durumuna göre geçici ya da sürekli yararlanıyor.

Hayat Ağacı Derneğinde kaydı bulunan 65 yaş üstü hasta, yaşlı ve engelli kimselerin gıda, temizlik ve benzeri ihtiyaçları

, her ay düzenli olarak Gıda Bankasında hazırlanıyor. Her bir kimsenin belirli limitlerde hazırlanan temel ihtiyaçları, çikolatadan-çay şekere, temizlik ürününden zücaciyeye kadar miktarı ve çeşidine göre sicil dosyasına kaydediliyor.

Gıda Bankasında bu ay bazı 65 yaş üstü kimselerin yardım günü, Miraç Kandiline denk geldi. Alışveriş poşetleri hazırlanan hasta, yaşlı ve engelli büyüklerimize bu defa kandil simidi de ikram edildi. Kandil günü sınırlı sayıda bağışlanan kandil simitlerinden 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin adreslerine,  gıda poşetleri ile birlikte teslim edildi.

Hayat Ağacı Derneği görevlilerinin evlerine kadar teslim ettiği yardımdan dolayı memnuniyetlerini ifade eden yaşlılarımız, gıda, giyim ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanmasında emeği ve katkısı olan herkese duacı oldu.