Anasayfa / Genel / KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK

KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK

Sivas Valisi Salih Ayhan, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret ederek yardım kuruluşunun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Salih Ayhan’a ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten ve Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy eşlik etti. Gıda, giyim ve diğer bölümleri gezen Vali Ayhan

orlistat Prix: Achat en Ligne Sans Ordonnance

, Sivas’taki sosyal yardım kuruluşlarının işbirliği içinde faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Hayat Ağacı Derneğinin, kurumsal yapısıyla sosyal yardım faaliyetlerinin sürdürülmesinde önemli bir destekçi olduğunu belirten Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür etti. Hayat Ağacı Derneğinin, Türkiye’de örnek alınan bir kuruluş olduğunu ifade eden Vali Salih Ayhan, hiç kimsenin aç ve açıkta kalmaması için diğer yardım kurum ve kuruluşlarıyla gayretlerin sürdürüleceğini söyledi.

Sosyal yardım faaliyetlerinin, bir ibadet ve dua kapısı olduğunu kaydeden Vali Salih Ayhan, bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olan hayır sahiplerine teşekkür etti. Vali Salih Ayhan, sosyal yardım faaliyetlerine katkılarından dolayı Hayat Ağacı Derneğine bir de teşekkür belgesi takdim etti.