Anasayfa / Genel / İHTİYAÇ DUYDUKLARI ANDA YANLARINDAYIZ

İHTİYAÇ DUYDUKLARI ANDA YANLARINDAYIZ

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile maddi durumu iyi olmayan ailelere, her yıl olduğu gibi bu yıl da odun yardımı yapılıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının bağışladığı atık odunlar, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Odun Kesim ve Depolama Merkezinde kesilip-paketlenerek ihtiyaç sahibi kimselere dağıtılıyor.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, yakacak dağıtımı yapan ekiple birlikte bazı ailelere odunlarını teslim etti. Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Yardımcı Ahmet Duman, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in selamını iletti ve ihtiyaç duydukları anda her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Odun yardımını teslim alan kimseler ise, yardımın kendilerine ulaştırılmasında emeği ve katkısı olan herkese duacı oldular.

Diğer yandan Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, arşiv kayıtlarında yardım almaya uygun olan kimselere yarımşar ton torbalanmış odun dağıtacak. Mart ayına kadar 2 bin 300 ihtiyaç sahibi aile-kimseye 650 bin TL değerinde yakacak odun dağıtılması planlanıyor.