Anasayfa / Genel / KURBAN KESTİLER

KURBAN KESTİLER

Sivas Demirciler Odası, Hayat Ağacı Derneğinde kurban kestirdi. Sivas Demirciler Esnaf Odası Başkanı Harun Koç ve yönetimi, Korona virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından kaza, bela ve musibetlerin ortadan kalkması niyetiyle Hayat Ağacı Derneğine kurban bağışladı.

Demirciler Esnaf Odası Başkanı Harun Koç, son zamanlarda yaşanan badirelerin atlatılması için oda ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber kurban kesmek istediklerini belirterek, oda ve yönetim kurulu üyeleri adına 2 adet kurban aldıklarını ifade etti.

Kesilen kurbanların Hayat Ağacı Derneğinden yardım alan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirten Koç, kurban kesilmesi vesileyle Cuma ve vakit namazlarını tekrar cemaat ile kılmak, bela ve musibetlerin bertaraf olması temennisinde bulundu. Demirciler Esnaf Odası Başkanı Harun Koç ayrıca

, kurban kesilmesine vesile olan oda üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaza, bela ve özellikle korona virüs salgın hastalığının sona ermesi niyetiyle Hayat Ağacı Derneğinden yardım alan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak amacıyla bağışlanan 2 adet kurban dua ve tekbirler eşliğinde kesildi.