Anasayfa / Genel / ÇOCUK KAZAĞI BAĞIŞLADI

ÇOCUK KAZAĞI BAĞIŞLADI

Sivaslı işadamı, aynı zamanda Sivasspor ikinci Başkanı Erdoğan Bozatlı, ihtiyaç sahiplerine her zaman destek oluyor.

Kısa adı SİEV olan Suşehri İlim ve Eğitim Vakfı, Hayat Ağacı Derneğine 2 bin 400 adet çocuk kazağı bağışladı. Merkezi İstanbul’da bulunan vakıf, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Her yıl, 6 ayda bir, yazlık-kışlık olmak üzere kamyonlar ile yardım gönderen, bu vesile ile düşkün kimselerin yüzünü güldüren ve duasını alan Sivaslı işadamı Erdoğan Bozatlı’nın başkanlığını yaptığı SİEV, birinci sınıf-yeni ürünlerden oluşan çocuk kıyafetlerini Hayat Ağacı Derneğine bağışladı.

Ambalajlarıyla birlikte gönderilen çocuk kıyafetleri, 6 – 14 yaş arası kazaklardan oluşuyor. Çeşitli renk ve modeldeki çocuk kıyafetleri, Hayat Ağacı Derneğinde kaydı bulunan ve Gıda Bankasından yardım almaya uygun olan kimselerin çocuklarına periyodik dönemlerde dağıtılacak.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, her defasındaki katkı ve desteklerinden dolayı memnuniyetini belirterek, yeni ve kaliteli ürün bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine Gıda Bankası aracılığıyla destek olan Sivaslı işadamı Erdoğan Bozatlı’ya teşekkür etti.