Anasayfa / Genel / ÖĞRENCİLER YARDIMDA YARIŞTI

ÖĞRENCİLER YARDIMDA YARIŞTI

Sivas’ta Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu, Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenledi. 2/C Sınıfı öğretmeni Sadettin Doymuş koordinatörlüğünde başlayan yardım kampanyasına, öğrenci, öğretmen, veli ve idareciler destek sağlandı. Kampanya süresinde öğrenciler, evlerinden getirdikleri gıda ürünlerini okulda topladı. Gönüllü yardım kampanyasına her öğrenci maddi durumuna göre destek oldu.

Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu öğrencileri

, çeşitli gıdalardan oluşan yardım malzemelerini öğretmenleri nezaretinde Hayat Ağacı Derneğine teslim etti. 2/C Sınıfı öğretmeni Sadettin Doymuş, yardım kampanyasının 1 hafta sürdüğünü belirterek, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin bile evlerinden birkaç gıda malzemesi toplayıp ihtiyaç sahiplerine destek olmak istediğini söyledi.

İhtiyaç sahipleri için düzenlenen yardım kampanyasına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Saadettin Doymuş, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu öğrencileri, Sivas’ta market benzeri bir yardım kuruluşu olan Gıda Bankasına yardımı topladıkları için mutlu olduklarını söylediler. Diğer yandan öğrencilerin topladığı çay, şeker, salça, margarin, sıvı yağ, makarna ve bakliyat gibi ürünlerden oluşan yardım malzemeleri, 9 adet market sepetini doldurdu. Gıda ürünleri, türüne göre ayrılıp sayısı belirlendikten sonra okul için bağış makbuzu kesildi.