Anasayfa / Genel / SİVASLILARI DAVET ETTİ

SİVASLILARI DAVET ETTİ

Vali Salih Ayhan, hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.  Sivas Valisi Salih Ayhan, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret ederek, yardım kuruluşunun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gıda, giyim ve diğer bölümleri gezen Vali Ayhan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılması gerektiğini ifade ederek, hayırseverleri Hayat Ağacı Derneğine bağış yapmaya davet etti.

Sivas Valiliği bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile koordineli çalışan Hayat Ağacı Derneğinin, Türkiye’ye örnek bir yardım kuruluşu olduğunu vurgulayan Vali Salih Ayhan, ayda binlerce kişiye doğrudan yardımda bulunan Gıda Bankasının, giyim kuşamdan gıdaya kadar tüm alanlar da ihtiyaçlılara destek olduğunu ifade etti.

Vali Salih Ayhan, “Belediyeciliğin herhalde en asli işlerinden bir tanesi de sosyal amaçlı çalışmalar yapmaktır. Sivas Belediyesi de bunları en iyi yapan belediyelerden bir tanesidir. Güç birliği ve iş birliği yaparak hedef kitlemiz olan dezavantajlı sosyal yapılara bu desteklerimiz devam edecektir. Buraya bağış yapanlara teşekkür ediyorum. Cenabı Allah onların birini bin yapsın diyorum. Hayırseverlerimizin bağışlarını da artırmalarını bekliyoruz. Hakikaten son zamanlarda biraz daha buna ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Yardımların emin ellerde yürütüldüğünü ifade eden Vali Ayhan, “Kurumsal yapısı güçlü olan bir belediyecilik ile güvenli ve huzurlu bir şekilde böyle bir yapıya destek olmak herkesin boynunun borcudur. Ben tekrar emek verenlere, çalışanlara, bağış yapanlara, belediyemize yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da böyle nitelikli yerlerden hizmet almalarından dolayı da bu hizmet edenlere de dualarını eksik etmesinler diyorum.” şeklinde konuştu.

İnceleme gezisinde Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül

http://hausmemel.de/2/kaufen/index.html%3Fp=146.html

, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Zara Kaymakamı Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Sayın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Yılmaz Yüzgüleç de yer aldı.