Anasayfa / Genel / BİR REKOR OLDU

BİR REKOR OLDU

Gazi Osman Paşa İlkokulu, Hayat Ağacı Derneğine düzenli olarak yardım etmeye devam ediyor. Her eğitim-öğretim yılında Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri için çeşitli yardım kampanyaları düzenleyen Gazi Osman Paşa İlkokulu, her yıl birinci ve ikinci dönem olmak üzere oyuncak, hikâye kitabı ve kumbarada para toplayarak Hayat Ağacı Derneğine katkı sağlıyor.

Gazi Osman Paşa İlkokulu Sınıf öğretmeni Yücel Budak’ın öncülüğünde yardımlaşma ve dayanışmayla ilgili faaliyetleri bir gelenek haline getiren öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşıyor. Sınıf Öğretmeni Yücel Budak’ın öğrencileri, birinci sınıftan itibaren, her yıl ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyalarına katılarak okuldan mezun oluyor. Yardımlaşmayı ve başkalarına saygılı olmayı, çeşitli kampanyalar ile tecrübe eden öğrenciler, “Ağaç yaş iken eğilir” atasözüne uygun şekilde iyilik etmenin önemini küçük yaşlarda öğreniyor.

Gazi Osman Paşa İlkokulu, bu kez Sivil Savunma Kulübü öncülüğünde Hayat Ağacı Derneğine nakit yardım yaptı. Öğrenciler

Buy Generic stromectol Online

, sınıflarında 3 gün süresince Hayat Ağacı Derneği kumbaralarına bağış yaptı. Öğretmenlerinin yönlendirmesi ile ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için adeta birbirleri ile yarışan öğrenciler, 3 gün sonunda bir rekora imza attı. Gazi Osman Paşa İlkokulu Sivil Savunma Kulübü, 3 gün gibi kısa bir sürede toplam bin 122 TL bağış topladı.

Gazi Osman Paşa İlkokulu Müdür Yardımcısı İlhan Ege, 4-B Sınıf Öğretmeni Yücel Budak ve beraberindeki Sivil Savunma Kulübü öğrencileri, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret ederek topladıkları nakit yardımı teslim ettiler.

Yardım kampanyasında katılan öğrenciler, Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasının gıda, giyim, temizlik ve diğer reyonlarını gezdi. Market görünümündeki Gıda Bankasının çalışma yapısı ile ilgili bilgi verilen öğrenciler, burada bulunmaktan ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktan dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

Gazi Osman Paşa İlkokulu 4-B Sınıfı Sınıf Öğretmeni Yücel Budak, her yıl geleneksel olarak Hayat Ağacı Derneğine çeşitli yardım kampanyaları düzenlediklerini belirterek, bu kez Sivil Savunma Kulübü öncülüğünde bir kampanya düzenlediklerini söyledi.